Byggfirma i Mariestad

Vi har renoverat köket och vi är mycket nöjda med resultatet. Köket ser så fint ut nu. Vi är tacksamma för att entreprenören gjorde ett bra jobb. Det är därför som jag skriver detta inlägg för att tipsa er läsare i Mariestad med omnejd, om just denna byggfirma. För de kan hjälpa till med det mesta inom bygg och renovering men även tak, vilket gör dem till en allsidig och bra byggfirma i Mariestad med omnejd. Om du vill läsa mer kan du alltid klicka dig in på deras hemsida.

Vi ville ha ett modernt och stort kök, och det gamla köket som var 25 år gammalt revs ut, en vägg togs bort och ett fönster till på väggen blev det. När bygget var klart kunde vi se att det verkligen vad bra att ha ett stort och modernt kök, där vi kan baka och laga mat vilket är något jag brinner för och gärna delar med mig av till andra.

Jag visste inte att det var så mycket arbete med att renovera ett kök, hela dagar utan el eller vatten när olika delar av renoveringen behövde göras samtidigt. Det tog ungefär tre veckor innan allt var klart och vi hade rinnande vatten igen. Vi fick hämta vatten i badrummet, men det gick ju under en begränsad period. Skillnaden mellan före och efter är enorm! I mitt nästa inlägg kommer jag att lägga upp några bilder, före- och efterbilder. Då får du en bättre bild av hur bra det ser ut nu.

Köket är hjärtat i vårt hem och vi använder det varje dag. Vi kan koppla av där på kvällarna med trevlig musik i bakgrunden eller bara titta på tv medan vi lagar mat. Kort och gott så är vi oroligt nöjda och vill rikta ett stort tack till denna byggfirma!

Du gillar kanske också...