Skönt med en redovisningskonsult

Goddag!

Hur mår ni idag?

Här är det inga konstigheter utan livet fungerar precis som det ska utan några hinder i dagsläget. Ända sedan jag tog hjälp av en redovisningskonsult har affärerna blomstrat och mitt privatliv har blivit betydligt enklare. Det känns otroligt bra att ha någon som sköter ekonomin både för hemmet och företaget, en av de bästa investeringarna jag har gjort på den senaste tiden. Nu är det väldigt lugnt här vid mitt skrivbord, efter samtalet med min redovisningskonsult så stängde jag av arbetstelefonen för att sätta mig vid datorn och bara koppla av. Vi väntar snart på ett nytillskott i familjen och därför har vi börjat kika på ett större boende här i Haninge. Min redovisningskonsult har fått en liten extra uppgift att räkna ut vilken summa som vi kan röra oss kring när det kommer till en ny bostad. Jag har en vision av att få hyra ut den lägenheten vi har nu fram tills dess att vårat barn blir arton och i så fall kan flytta in där, men det är godkännande av hyresvärden som måste ordnas först.

Min fru och jag är också lite oense om hur vårat nya boende ska vara, vi har lite svårt över att komma överens om vi ska köpa ett hus eller en lägenhet. Jag vill helt klart ha en lägenhet och gärna en takvåning med en stor balkong, medans frugan är mer intresserad av en villa. Det kommer förmodligen bli några diskussioner angående detta och tyvärr kan jag inte lämna över det ansvaret till min redovisningskonsult. Vi är åtminstone överens om att vi vill bo kvar i närheten av Haninge, det är här vi båda är uppvuxna och det är här vi vill att vårat första barn ska få växa upp. Det har nu blivit dags att runda av det här inlägget och börja packa ihop för att åka hem.  

Du gillar kanske också...